ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

 

Κάθε επιχειρηματίας που επιδιώκει την ανάπτυξη της επιχείρησής του, είναι ορθό  ή σκόπιμο να απευθυνθεί  σε αγορές εκτός της χώρας του, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγει, αξιοποιώντας διάφορες οικονομικές ενισχύσεις είτε  χορηγούνται από εκτός συνόρων οργανισμούς, είτε από άλλες χώρες και  να ανταλλάξει εμπειρίες και γνώσεις διευρύνοντας τον επαγγελματικό του ορίζοντα. Αυτό ισχύει  για κάθε επιχείρηση (πολύ μικρή, μικρή, ή μεσαία επιχείρηση).

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες  για την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας υφιστάμενων αλλά και υπό σύσταση επιχειρήσεων.
Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας, με πολυετή εμπειρία στο τομέα του ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ  MARKETING, σας προσφέρουν  ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των στόχων σας για ανάπτυξη ή ενίσχυση εξαγωγικής δραστηριότητας.

Το Εξειδικευμένο Τμήμα Εξαγωγών σας παρέχει:

  • Μελέτες αγοράς ως προς την βιομηχανία και τον τομέα με τα προϊόντα που ενδιαφέρεται ο κάθε πελάτης.
  • Δημιουργία ετικέτας του εξαγώγιμου προϊόντος.
  • Ενημέρωση για τις ανάγκες των πελατών και της ομάδας –στόχου  στην επιλεχθείσα αγορά με συνεχείς αναλυτικές αναφορές.
  • Ερευνά αγοράς (Marketing) εξαγωγών και ανεύρεση κατάλληλων συνεργατών.
  • Ερευνά αγοράς και έλεγχο πωλήσεων.
  • Υποστηρικτικές ενέργειες σε διεθνείς εκθέσεις : 1) Προετοιμασία εκθέσεων  2) Υποστήριξη περιπτέρου 3) Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης 4) Διατήρηση επαφών μετά την έκθεση
  • Αλληλογραφία εξωτερικού και εμπορικές συνομιλίες.

 

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Ενημερωτικά δελτία
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2410 250772

Fax: 2410 250382

Email: info@ffsimv.gr

Find Us

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και έγκυρα για Επιδοτούμενα Προγράμματα και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.
Go to Top