ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Τα εξειδικευμένα στελέχη της F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ σε θέματα τραπεζικής διαπραγμάτευσης , αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση και ρύθμιση δανείων σε καθυστέρηση («Κόκκινα Δάνεια») για λογαριασμό επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Η F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ έχει διαχειριστεί και διαπραγματευτεί την ρύθμιση δανείων σε καθυστέρηση συνολικής αξίας άνω των 100 εκ. ευρώ και την εξεύρεση λύσεων στα πλαίσια όλων των νόμων που υπάρχουν για την αντιμετώπιση τέτοιων οφειλών (Άρθρα 99 & 106-110, «Νόμος Δένδια», «Νόμος Κατσέλη», διατάξεις «Τρίτου Μνημονίου», κλπ).

 

Οι υπηρεσίες μας είναι:

1. ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

1 στους 2 δανειολήπτες στην Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αποπληρωμή των οφειλών του. Στην εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον πελάτη σχεδιάζουμε την πρόταση ρύθμισης η οποία θα κατατεθεί στο εκάστοτε πιστωτικό ίδρυμα, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της διαπραγμάτευσης με τις τράπεζες. Επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης και καταβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός, προτείνοντας βιώσιμες λύσεις.

Ενδεικτικά διαπραγματευόμαστε τα εξής:

  • Κούρεμα τόκων υπερημερίας και διαγραφή αδικαιολόγητων εξόδων.
  • Κεφαλαιοποίηση καθυστερημένων δόσεων
  • Περίοδο χάριτος (με καταβολή μόνο τόκων ή κεφαλαιοποίηση δόσεων)
  • Balloon payment στη λήξη του δανείου

 

2. ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Ως κόκκινα δάνεια ορίζονται όλες οι χρηματοδοτήσεις οι οποίες παρουσιάζουν καθυστερήσεις άνω των 90 ημερών.

Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, διαπραγματευόμαστε με τα πιστωτικά ιδρύματα με σκοπό την επίλυση των επιμέρους προβλημάτων εξωδικαστικά.

Επικεντρωνόμαστε στο «κούρεμα» του δανείου με πλοηγό την ικανότητα αποπληρωμής του χρέους εκ μέρους του οφειλέτη και εξασφαλίζοντας βιώσιμους όρους για την εξόφληση του νέου υπολοίπου το οποίο θα προκύψει μετά από την διαπραγμάτευση. Η συνεργασία μας με πρώην τραπεζικά στελέχη τα οποία εργαζόταν αποκλειστικά στον κλάδο των δανείων, για περισσότερα από 10 χρόνια, μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε με ευνοϊκότερες συνθήκες και να πετύχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε:

  • την προετοιμασία των απαιτούμενων δικαιολογητικών
  • τη σύνταξη αιτήματος προς τις τράπεζες
  • την από κοινού παρουσία μας στις συναντήσεις με την τράπεζα
  • τη διαπραγμάτευση και την παρακολούθηση της εξέλιξης του αιτήματός σας μέχρι την υπογραφή των συμβατικών εγγράφων.

 

3. ΔΑΝΕΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Ως δάνεια νοικοκυριών ορίζονται τα καταναλωτικά δάνεια (ή/και προσωπικά δάνεια), οι πιστωτικές κάρτες και στεγαστικά δάνεια, ενώ η διαχείρισή τους απασχολεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας επιβεβαιώνει ότι η πλειονότητα των νοικοκυριών παρουσιάζει ανάγκες υποστήριξης στον τομέα των τραπεζικών σχέσεων, οι οποίες αυξάνονται τα τελευταία έτη ως απόρροια των προβλημάτων και αλλαγών που έχουν συντελεστεί στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο.

Η F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της ρύθμισης.

 

4. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται πως η πάγια συμπεριφορά των τραπεζών είναι η μείωση των επιτοκίων των καταθέσεων. Στην F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ έχοντας καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με όλα τα τραπεζικά ιδρύματα και τις σχέσεις που διατηρούμε με τα υψηλότερα κλιμάκια των πιστωτικών ιδρυμάτων, μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά επιτόκια για τις τραπεζικές σας καταθέσεις.

 

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Ενημερωτικά δελτία
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2410 250772

Fax: 2410 250382

Email: info@ffsimv.gr

Find Us

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και έγκυρα για Επιδοτούμενα Προγράμματα και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.
Go to Top