ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ 2014-2020

 

ΕΣΠΑ

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Η νέα Δράση "Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός" στοχεύει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μεσαίων επιχειρήσεων, επενδύοντας στον παραγωγικό εκσυγχρονισμό τους και την υιοθέτηση συστημάτων τυποποίησης & πιστοποίησης.

Περισσότερα...

 

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ

Η Δράση στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

 

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ

Η Δράση στοχεύει στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

 

 

ΔΡΑΣΗ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜμΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

Μέχρι το Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει η νέα δράση του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων του τομέα υπηρεσιών (λιανικό εμπόριο, εστίαση, ιδιωτική εκπαίδευση).

Η δράση αφορά στην αναβάθμιση υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων του τομέα του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών (λιανικό εμπόριο, εστίαση, ιδιωτική εκπαίδευση) γύρω από τις τέσσερις κατηγορίες παρεμβάσεων:

Περισσότερα...

 

 

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Έως το τέλος του μήνα, θα έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από τα μισά προγράμματα του συνόλου του νέου ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομίας και έως το τέλος του 2016 θα ανακοινωθεί μια πλειάδα δράσεων.

Αναλυτικά οι νέες δράσεις επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που αναμένονται και θα παρέχουν έως και 100% επιδότηση είναι:

Περισσότερα...

 

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016

Προκηρύχθηκαν τα τέσσερα (4) Καθεστώτα του νέου ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016. Η έναρξη των υποβολών των αιτήσεων υπαγωγής ξεκινάει στις 19 Οκτωβρίου 2016.

Περισσότερα...

 

 

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Ενημερωτικά δελτία
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2410 250772

Fax: 2410 250382

Email: info@ffsimv.gr

Find Us

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και έγκυρα για Επιδοτούμενα Προγράμματα και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.
Go to Top