ΠΡΟΦΙΛ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης με έδρα την Λάρισα. Συγχρόνως, έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο σε κρατικό όσο και διεθνές επίπεδο, για την ίδρυση, ανάπτυξη και εξέλιξη Επιχειρήσεων και Οργανισμών με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητας,  ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητάς τους.

Τα στελέχη μας, διαθέτοντας άριστη επαγγελματική κατάρτιση,  τεχνογνωσία  και πολυετή εμπειρία στο  χώρο της Συμβουλευτικής, παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για την πλήρη κάλυψη των αναγκών και προσδοκιών κάθε επιχείρησης και δημόσιου φορέα, προσφέροντας εγγυημένη αποτελεσματικότητα, προοπτική και επιτυχία.

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως βασικό παράγοντα ανάπτυξης και προόδου, έχει θέσει ως αποστολή – όραμα την  προώθηση της ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας, εξωστρέφειας και έρευνας των Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων.

Έχοντας ως βασική αρχή, την συνεχή εκπαίδευση και βελτίωση του γνωστικού αντικειμένου  του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, η  F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί την καλύτερη επιλογή  για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Εκ της Διευθύνσεως

 

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Ενημερωτικά δελτία
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2410 250772

Fax: 2410 250382

Email: info@ffsimv.gr

Find Us

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και έγκυρα για Επιδοτούμενα Προγράμματα και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.
Go to Top