ΠΡΟΦΙΛ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης με έδρα την Λάρισα. Συγχρόνως, έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα...

ΣΚΟΠΟΣ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ παρέχει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε  ανάγκη σε ανταγωνιστικό, οργανωτικό, λειτουργικό, καινοτομικό, και εξαγωγικό επίπεδο για Ιδιωτικές Επιχειρήσεις. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού σε όλους τους Φορείς του Δημόσιου Τομέα και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθνικής και διεθνής εμβέλειας.

Περισσότερα...

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, έχοντας ως αποτέλεσμα το σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας βάσει διεθνών προτύπων προδιαγραφών. Η πιστοποίηση της εταιρείας αναφέρεται στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και υποστήριξη συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Περισσότερα...

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Ενημερωτικά δελτία
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 2410 250772

Fax: 2410 250382

Email: info@ffsimv.gr

Find Us

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι και έγκυρα για Επιδοτούμενα Προγράμματα και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.
Go to Top